Pentru rezervari sunati la:+40-753661384 Vodafone
+40-753219341 Orange

Custom Bar Title

TERMENI SI CONDITII

   Site-ul www.vilatineretului.ro este proprietatea S.C. Agrement S.R.L., denumită în continuare Agrement şi este protejat prin legislaţia românească şi internaţională a drepturilor de autor. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora.
Agrement garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.vilatineretului.ro şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Agrement fără acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.vilatineretului.ro este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Agrement sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin email a acordului nostru.
Drepturi de autor
Acest site este administrat de Agrement. Întregul conţinut al paginii este protejat prin legislaţia românească şi internaţională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este S.C. Agrement S.R.L. Aveţi permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe şi alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea fără acordul Agrement a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.
Politica de utilizare a site-ului
Prin accesarea şi utilizarea acestei pagini, vă asumaţi riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea ei şi a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Agrement nu garantează că pagina va funcţiona neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Ofertele prezentate pe site au caracter informativ, nici una din informaţiile ori datele prezentate nu creează obligaţii în sarcina companiei. Rezervările făcute prin intermediul site-ului vor fi verificate iar în cazul în care considerăm că datele sunt corecte şi reale vă vom contacta pentru confirmare.Confidenţialitate asupra datelor personale
Nota de informare privind protectia datelor personala
Stimati Clienti pentru a face posibila rezervarea si prestarea serviciilor de cazare ,trebuie sa va exprimati acordul ca , SC AGREMENT S.R.L. sa colecteze sis a prelucreze datele inscrise confom cerintelor Legii nr.677/2001 si ale Legii nr.506/2004.
  Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice  , SC AGREMENT SRL ,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate ,datele pesonale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ,un membru al familiei dumneavastra ori o alta persoana . Scopul colectarii datelor este de a efectua rezervari in sistemul on-line ,prestarii serviciilor de cazare,informarea Dvs.in legatura cu disponibilitatea ,promotiile ,noutatiile si ofertele special.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele ,acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert,respective achizitionarea serviciilor de cazare .Refuzul dumneavoastra determina incapacitatea de a produce actul de comert deci imposibilitatea de a achizitiona serviciile de cazare.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt communicate tertilor.
Conform Legii nr.677/2001 ,beneficiati de dreptul de acces ,de interventie asupra datelor ,dreptul de a nu fii supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata ,aveti dreptul de a va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc sis a solicitati stergerea datelor*.Pentru exercitarea acestor drepturi ,va puteti adresa cu o cerere scrisa ,datata si semnata la SC AGREMENT SRL ,Str.Tineretului ,nr.15 loc.Satu Mare ,jud.Satu Mare CP440102
De asemenea ,va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei  .Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte ,va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatie:orice peroana are dreptul de a se opune ,pentru motive legitime ,la prelucrarea datelor ce o privesc.Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex,:prelucrari effectuate de serviciile financiare si fiscale ,de politie,justitie,securitate sociala).Prin urmare aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoan are ,de asemenea ,dreptul de a se opune ,in mod gratuit si fara nicio justificare ,la preelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
SC AGREMENT SRL

S.C. AGREMENT S.R.L.
Date fiscale: RO2386103 - J30/392/1991

Adresa: 440120 Satu Mare, Str. Tineretului Nr.15
Operator de date cu caracter personal nr : 36650
 

Face-ti o Rezervare

Trimite-ti un mesaj cu ce tip de camera dori-ţi, data sosirii şi numatul de nopţi pe care doriţi să staţi, şi noi o să vă contactăm în cel mai scurt timp.

Galerie Foto

Gazduire Smart-hosting.ro